Op vakantie naar Wales

Op vakantie naar Wales

Heerlijk op vakantie gaan naar Wales. Dat is niet iets waar je veel mensen over hoort. Toch is het echt een aanrader om een vakantie naar Wales te gaan ondernemen. Het is namelijk een prachtig land om te bezoeken! Met zijn ruige landschap, prachtige kastelen en een eeuwenoude geschiedenis wat heel het landje ademt is er veel te beleven. Zeker voor de mensen die wel van een actieve vakantie houden zit je hier wel goed. Ook vele rondreizen/busreizen lopen door dit prachtige landschap heen vaak in combinatie van andere landen binnen het Verenigd Koninkrijk. Bij SBM travel vind u dan ook diverse tips voor een heerlijke vakantie naar dit land.

Vakantie boeken Wales

Waar nu op te letten? Voor wie is dit en aanrader? Zomaar een paar vragen die regelmatig aan ons gesteld worden. In dit korte artikel gaan we hier wat verder op inzoomen. Een ding is van tevoren wel duidelijk, en dat is dat een vakantie naar de unieke stukje Groot-Brittannië niet persé voor de zonliefhebber is. Ondanks dat zeker in de omgeving van Tenby er mooie stranden zijn, is het weer hier over het algemeen ruig. Toch is de temperatuur in de zomer hier best goed te noemen en enigszins vergelijkbaar met een Nederland. Alleen het waait hier bijna altijd goed, waardoor de gevoelstemperatuur een stuk lager aanvoelt. Een vakantie Wales boek je dan ook niet als zon, zee en strand vakantie. Je boekt een vakantie naar dit fantastische land eigenlijk meer voor wat je er kan zien en beleven. Als je op zoek bent naar een heerlijke gastvriendelijke cultuur, een rijke geschiedenis en prachtige bouwwerken dan zit je hier goed.

Wilt u meer informatie over deze vakantiebestemming? Neem dan contact op met een van onze experts of kijk op de website www.wales.nl voor meer informatie.

 

Reacties zijn gesloten.