Goedkope vakanties

Goedkope vakanties

Als je op zoek bent naar te gekke en goedkope vakanties dan zit je bij SBM Travel op het juiste adres. Via onze website vind je namelijk vele goedkope vakanties van diverse aanbieders. Wij doen zaken met reisorganisaties als TUI, Kras, WTC, Sunweb en De Jong Intra. Dat betekend dat alle vakanties vallen onder de diverse garantiefondsen en het aanbod bizar groot is. Een goedkope vakantie moet daarnaast ook gewoon goed zijn. Je vind bij ons dan ook te gekke vakanties voor soms bizar lage prijzen, maar dan nog steeds kwalitatief goed. Je hebt er namelijk niets aan om een weekje Spanje te boeken voor een tientje, en dan blijk je alleen een zeildoekje te hebben om onder te slapen toch 🙂

Goedkope vakanties in Europa

Een goedkope vakantie boeken in Europa is redelijk goed te doen. De grote vraag is hierbij of je eigen vervoer hebt, hier heb ik het natuurlijk over de auto. Autovakanties zijn namelijk veelal de goedkoopste vakanties. Natuurlijk komen er brandstofkosten bij welke je niet moet vergeten, en in sommige landen dien je ook rekening te houden met tolwegen en/of aanvullende vignets. Maar als je eenmaal op je vakantiebestemming bent dan ben je wel flexibel. Je kan namelijk eenvoudig in de omgeving op ontdekkingstocht gaan zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer of dure taxi’s.

Maar een goedkope vliegvakantie is ook nog altijd mogelijk. Zeker als je niet afhankelijk bent van de schoolvakanties is dit zelfs serieus een goede optie. In de maanden April, Mei, September een ook nog wel Oktober is het in Zuid-Europa nog prima weer met temperaturen van 20+ graden. Alleen de prijzen van vakanties zijn soms nog maar een kwart van de prijzen van dezelfde vakanties in het hoogseizoen. Een weekje Kreta vind je dan ook eenvoudig voor zo’n 300,- per persoon en dan zit je vaak ook nog wel luxe ook.

Campings in Nederland

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie in Nederland dan word het vaak wat harder zoeken. Laten we eerlijk zijn, Nederland is gewoon duur. Zeker als je een 4- a 5 sterren camping wilt dan zijn de prijzen vaak bizar hoog. Het is zeker in het hoogseizoen vaak zo dat een camping in Duitsland of Frankrijk zoveel goedkoper is dan in Nederland dat je met het prijsverschil je brandstof en eventuele tolwegen al terugverdiend hebt. Ben je wel tevreden met een wat meer basis camping of een boerderij camping dan kan je de prijs nog wel vaak drukken. Een goedkope camping vinden is echter nog wel een klus. Wij werken hier veelal met de ANWB Camping gids om ook de wat onbekendere campings te lokaliseren. Binnenkort willen we dan ook een blog starten waar we de onbekende accommodaties en campings wat meer in het zonnetje gaan zetten. Hou onze website dan ook goed in de gaten.