Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Bij SBM travel kunt u ook terecht voor de meest prachtige vakantiehuizen door heel Europa heen. Of u nu lekker in Nederland op vakantie wilt gaan of juist naar Italië, het kan allemaal en wij hebben voor u vele vakantiehuizen verzameld welke u eenvoudig online kunt boeken rechtstreeks bij de aanbieder. Een vakantiehuis heeft als groot voordeel dat u lekker op uw eigen bent en kunt genieten van een vakantie zoals u zelf wilt. Lekker in het huisje eten of uit eten gaan is een keuze, met meer dan 2 personen verblijven in dezelfde accommodatie is in een vakantiehuis met gemak mogelijk, er zijn namelijk groepshuizen waar je met groepen van 20+ in kunt gaan. En niet alleen in Nederland, maar ook in Frankrijk, Spanje en Italië hebben we diverse grote vakantiehuizen voor u gevonden i.s.m. Groepshuizen.nl

Vakantiehuis voordelig boeken

Uw vakantie kunt u tegenwoordig eenvoudig online boeken, hier is niets nieuws aan. De tijden dat je een afspraak bij een reisbureau moest maken en uren aan het bladeren was in verschillende boekjes is ook voorbij. Eenvoudig, simpel en overzichtelijk uw vakantie online samenstellen is echt anno 2019. Zo ook met de diverse vakantiehuizen verspreid over heel Europa. We hebben namelijk huizen beschikbaar in praktisch elk land in West Europa. Denk hierbij niet alleen aan de vakantiehuizen in Spanje, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Nederland, België en Denemarken. Nee er zijn ook vakantiehuizen beschikbaar in o.a. Kroatië, Tsjechië, Noorwegen, Zweden, Finland, Bulgarije en nog meer. Veel vakantiehuizen te vinden van de grote aanbieders, maar ook van andere Nederlanders die in het buitenland een eigen vakantiehuisje gekocht hebben en deze tussendoor verhuren. Door de diverse kwaliteitskeurmerken die bijv. een Belvilla en Topic Travel hanteren, weet u precies dat u verzekerd bent van goede kwaliteit en mocht het nodig zijn een uitstekende service.

Groepshuizen in Europa

Een vakantiehuis voor groepen is ook steeds meer vraag naar. De meeste vakantieparken en campings hebben vaak wel 1 of 2 vakantiehuizen welke geschikt zijn hiervoor. Echter deze zijn vaak al ruim van tevoren volgeboekt. Wij van SBM travel werken hiervoor samen met Groepshuizen.nl. Zij hebben namelijk het ruimste aanbod aan groepshuizen in Nederland en Europa. Een groepshuis vinden om met uw familie, vrienden of collega’s eens lekker op uit te gaan is hierdoor een stuk eenvoudig. Vind uw groepshuis nu eenvoudig online!