Aanbiedingen

Aanbiedingen

Tja bij goedkope vakanties horen natuurlijk ook aanbiedingen. Daarom ben je natuurlijk bij SBM Travel uitgekomen. Wil je de nieuwste, scherpste en mooiste aanbiedingen nu bekijken dan moet je snel naar onze blog gaan. Deze is nog in de opstart fase, maar wij proberen hier regelmatig de nieuwste en meeste bijzondere bestemmingen uit te lichten.

Vroegboekkorting

Een jaarlijks terugkerend fenomeen is de vroegboekkorting. Je komt deze tegen bij alle grotere reisorganisaties als een TUI, Kras en Sunweb. Het is dan ook een best wel interessante korting voor veel mensen. Hoe de vroegboekkorting werkt? Nou heel simpel, je dient je vakantie ruim van tevoren te boeken en krijgt hier een leuke korting voor terug. Deze korting kan wel oplopen tot meer dan 100,- per persoon. Naast de korting ben je daarbij verzekerd van de datum en accommodatie van jou keuze. Aangezien je ruim van tevoren je vakantie boekt is de keuze reuze. Bij een last minute moet je maar tevreden zijn met wat er nog beschikbaar is, maar met een vroegboekkorting is praktisch alles nog beschikbaar.

Last minutes

Een altijd hip iets om makkelijk korting te scoren is natuurlijk een last minute aanbieding. Deze manier van korting weggeven doet elke organisatie wel. Of je nu een nachtje weg wilt gaan boeken, een complete verre vakantie of wintersport vakantie. Uitjes, dagjes weg en zonvakanties zijn ook allemaal te boeken met last minute aanbiedingen. Voor als je tegen stress kunt, of als je in je eentje/twee├źn bent is een last minute zeker wel aan te raden. Een nadeel is dat op=op hier natuurlijk wel van toepassing is. Wil je graag ergens specifiek naartoe op de datum van jou keuze, dan is het niet altijd handig om te wachten tot een nog scherpere last minute deal. Maakt het jou echter niet zo uit, dan zou ik zeggen pak die last minute deals en profiteer van de scherpste aanbiedingen.

Extra kortingen en aanbiedingen

Naast de 2 grote bekenden als last minute en vroegboekkorting deals zijn er natuurlijk nog veel meer acties. Pak je koffers maar in en ga op zoek naar de beste vakantie deals. Heb je geen eisen en wil je gewoon weg uit je huis naar een mooie vakantie bestemming? Bezoek dan ook eens onze blog over vakanties en profiteer van mooie aanbiedingen.